La nostra història

La Farmàcia va obrir les seves portes al febrer del 1979 de la mà de Joan Angel Santigosa Bosch. Molts dels nostres clients encara recorden la seva amabilitat, entrega i dedicació a cobrir les necessitats del barri.

Amb la seva defunció al 1992, passa a ser gestionada per la seva mare i també farmacèutica Nuria Bosch fins el 2008 que pren el relleu la tercera generació de farmacèutics amb la Roser.

Roser Soriano Santigosa, néta de Núria i neboda d’en Joan Angel, qui va obrir per primera vegada la farmàcia, n’és la titular actual i qui està al càrrec, és una apasionada de la vida, intuitiva per naturalessa.

En un inici en Joan Angel i seguidament la Nuria van ser persones dedicades per complet a la seva feina, creant anècdotes i records, deixant empremta humana i solidaria.

Amb la remodelació a l’estiu del 2022, la Roser està decidida a donar una nova vida a la farmàcia, ampliant horitzons cap a internet, sempre per millorar i augmentar els nivells de qualitat i fiabilitat.

Al 2023, canviem el nom, ara som Farmacia Sant Jeroni, ja que estem situats a l’eix comercial del Carrer amb el mateix nom, sense perdre l’essència del grup Santigosa, de qui mantenim el logo.


Cuidem la teva salut i benestar i ho volem seguir fent molts anys més.

Coneix el nostre equip

 

La Paka porta des de 1992 a la nostra Farmàcia!.

 


És una treballadora incansable, destaca per estar sempre atenta, delicada i afectuosa amb els clients i amb molt bon sentit de l’humor.

 

La Paka és necessària per mantenir la calma en moments crítics, té un do per explicar-se i ensenyar, tant a l’equip, com als nostres clients.

És una gran esportista, amant de la muntanya, dels alts cims i també del mar. La natura és casa seva i ella es defineix com “superfan” del bon menjar

 

 En Pau és l’ànima creativa de la Farmàcia des de 1991,

amable, alegre, sempre predisposat, bon company, ordenat i metòdic.


Una mà ferma que incita al personal a treballar en equip i una persona amb una experiència en el sector gegantesca, que busca dia rere dia millorar. 

 

Amant dels animals i si vols fer-lo feliç, convida’l a un bon àpat o maridatge! Li agrada molt la música i llegir. És un apassionat de la Natura i es nota quan cuida de les seves plantes.

Miguel és Farmacèutic des de 1994 i des de 1996 el trobareu a la Farmàcia, als matins, tardes i alguns dissabtes.

Sempre presumeix del plaer de treballar a Santa Coloma, ciutat on viu des que va néixer, sentint per això un agraïment profund a la Farmàcia i al barri, per donar-li l’oportunitat d’haver passat gran part de la meva vida envoltat dels seus veïns.  Les seves qualitats laborals entre altres són, que és un gran treballador, bon company, atent amb els clients, metòdic, ordenat i amb alt sentiment de justícia i intenta que tot surti tan bé com sigui possible.   Ell es defineix com a molt familiar agraint que són els únics que en segons quins moments, són per a tot. El temps lliure, que és or, el dedica a la seva parella i a la família.

 

 La Mª LLuisa és la nostra veterana, està amb nosaltres des del 1988!

 

, responsable, dolça, alegre, amable tant amb els clients com els companys.

 

És un autèntic plaer tenir-la entre nosaltres!

 

Es defineix com una gran viatgera, sobretot per buscar nous llocs on menjar i en el seu temps lliure gaudeix fent pastissos per festes de la seva família i amics.

 

 

L’alba s’ha quedat després de fer les pràctiques, perquè te un talent innat!

 

La Dermocosmètica li apassiona, però li encanta seguir aprenent inncansable d’aquest ampli món farmacèutic! 

 

Si li preguntes com és, et dirà que es considera una persona responsable, metòdica i receptiva, amb moltes ganes d’aprendre!

 

Que no us enganyi la seva imatge discreta! L’Alba és una caixa de sorpreses!

 

 

LA yVETTE, JOVE, ENERGÈTICA Y INCANSABLE!

 

És una somiadora amb els peus a la terra, on li esperen molts objectius per aconseguir, ens fa arribar que li agradaria saber i aprendre tant com els seus companys, que estan molt orgulloso d’ella. 

 

Es defineix com un llibre obert, riure i ser feliç en tots els àmbits és el seu objectiu diari i te unes increíbles ganes de menjar-se el món.

 

 

 

la jèssica LA NOSTRA COMMUNITY MANAGER, AMB GANES DE TOT! 

 

Sempre està planificant un nou pla, li agraden molt els animals, viatjar i tot tipus d’esport. No la trobareu al mostrador però si entre bambolines ja que és Administrativa de professió i portarà el control documental i de les xarxes socials de la Farmàcia, donat que és una persona proactiva, atenta i perfeccionista.

 

En el seu temps lliure és feliç amb bons amics, escoltant música, assajant les obres de teatre que tingui entre mans, gaudint de la muntanya on fer esport i sobretot dedicar temps a la seva família amb adoració inmensa a les seves dues filles!

 

 

 La Roser es la titular de la farmàcia i s’encarrega entre moltes coses que la família farmacèutica es mantingui unida.

 

 

Us rebrà sempre amb un somriure, gaudint de poder treballar en la seva vocació donant el seu toc dolç i capaç de transformar la farmàcia tradicional als nous temps. Tot i que les seves tasques a la farmàcia són més de gestió interna, el que realment li agrada és l’atenció als clients i transmetre la meva passió en nutrició i hàbits de vida saludables.

 

Ella es defineix com optimista de mena, amant de l’esport, la natura, els animals i viatjar. El que més li agrada és poder-ho compartir i gaudir amb la família i els amics.

 

Obrir xat
Vols saber més? Contacta amb nosaltres!
Hola!
En que et podem ajudar?